RECEPT: Tarbot met fijne groentjes en puree
Een lekker stukje vis (kan ook iets anders zijn dan tarbot) en puree smaken altijd.…
RECEPT: Indische balletjes met rijst
Gehaktballetjes scoren altijd, zo ook deze variant met veel kruiden. Ideaal op een koude dag!…
RECEPT: Zalm met mosterdsaus en pastinaakpuree
Pastinaak is ondertussen geen vergeten groente meer en lekker zoet om in een puree te…
RECEPT: Gevulde portobello’s met puree en tomatensaus
Eens iets anders dan gevulde paprika of courgette maar minstens even lekker. Ingrediënten voor 4…
RECEPT: Appeltaart
Een gezellige taart die snel klaar is, ideaal voor een zondags gebakje. Ingrediënten voor 1…
RECEPT: Tagliatelli met zalm, erwtjes en witte wijnsaus
Een pasta die snel klaar is, altijd ideaal voor een weekdag. Ik heb steeds erwtjes…
RECEPT. Tiramisu met Baileys
Een klassieker, maar dan met Baileys (ik gebruikte de salted caramel versie) in plaats van…
RECEPT. Gegratineerde oesters
Dit is ideaal om mensen die geen rauwe oesters lusten hen toch de smaak te…
RECEPT: Ovenschotel met boerenkool en heilbot
Een ovenschotel is een goede oplossing om je eten op voorhand klaar te zetten en…
RECEPT: Hapje met scampi en spek
Een leuk hapje dat al een test was voor de feestdagen. Ingrediënten voor 4 personen…
RECEPT: Spaghetti met gerookte zalm
Een snel en eenvoudig gerecht, ideaal voor drukke weekdag dus. Je hebt bovendien maar 1…
RECEPT: Appelstrudel
De verse oogst van appels is er, dus tijd om een lekker, eenvoudig en klassiek…
RECEPT: Kalkoenstoofvlees
Een iets gezondere versie van een klassiek gerecht. Wij eten het met rijst, maar dit…
RECEPT: Wontons met aardappel
Dit is een leuk voorgerechtje of een onderdeel van een hapjesmaaltijd. Je hebt weinig ingrediënten…
RECEPT: Pasta met pompoen en kikkererwten
Een lekkere vegetarische pasta die perfect in het seizoen past. Je kan er eventueel wat…
RECEPT: Witloof met hesp in de oven
Het eerste verse grondwitloof is er, dan wordt het tijd om mijn lievelingseten te maken.…
RECEPT: Verse tortellini met vulling van spinazie en roquefort
Een verse pasta maken is eigenlijk niet zo moeilijk. Je kan dit uiteraard ook doen…
RECEPT: Pasta met bloemkool, krokante uitjes en een zachtgekookt eitje
Een vegetarische, gezonde pasta die je ook perfect op voorhand zou kunnen maken. Ingrediënten voor…
RECEPT: Lunch-toasts
2 klassiekers op 1 bord, ideaal als lunch: toast champignon en toast kannibaal. Ingrediënten voor…
RECEPT: risotto met worst, spek en zoete aardappel
Een Italiaanse klassieker in een herfstig jasje. Ingrediënten voor 4 personen 400g (arborio) risottorijst 4…
RECEPT: gevulde courgette met rijst en verse tomatensaus
Dit blijft in het seizoen één van mijn favorieten. Ik maak er een verse tomatensaus…
RECEPT: Warme vijgen met oude kaas
Dit is een gerecht dat kan dienen als voorgerecht, maar evengoed als lunch. Het past…
RECEPT: Tajine met kippengehaktballetjes
Deze versie van onze balletjes in tomatensaus is hier thuis een van de favorieten. Wij…
RECEPT: Pasta arrabiata met aubergine
Een vegetarische pasta vol groenten. Je kan dit recept heel snel op tafel toveren door…