Ilse en Thomas openen Brasserie Bierboom

Algemeen Lebbeke Lifestyle

Ilse Pissens (48) en Thomas Cuffez (38) heropenen Den Bierboom in Lebbeke. Ze maakten er Brasserie Bierboom van, met minder bieren, meer wijn en sharing plates op het menu.

“Tijdens corona toen we thuis zaten zijn mijn dochter Lisanne en mijn partner Thomas beginnen bakken. Ze spraken over een koffiehuis, maar we kwamen uiteindelijk bij Den Bierboom terecht. Thomas schoolde zich intussen bij tot kok en we hebben de tijd genomen om onze kaart samen te stellen. We hebben ons goed laten omkaderen, want het is een beetje een sprong in het ongewisse”, vindt Ilse Pissens.

Den Bierboom is een gekende zaak, nu wordt het Brasserie Bierboom. “In juli en augustus zijn we beginnen meedraaien. We appreciëren wat goed is, maar gaan ook voor een sharingverhaal, met een goed glas wijn. We spelen ook in op de vraag naar alcoholvrij door verschillende mocktails op de kaart te zetten en in de namiddag kan iedereen bij ons terecht voor lekkere desserts. We willen huiselijkheid en gezelligheid creëren.” De zaak is alle dagen open van ‘s middags, behalve maandag en dinsdag.

Info: www.brasseriebierboom.be