Cursus smartphone, laptop en Ipadhersteller

Algemeen Zele

iRepairshop en De Schooltas Zele organiseren tussen begin februari en half april 2023 een cursus ‘Hersteller smartphone, iPads en laptops’. Concreet gaan de cursisten gedurende 10 weken 1 dag per week aan de slag om basiskennis te verwerven en deze daarna om te zetten in concrete herstelopdrachten.

“Met deze opleiding willen we jongeren aanzetten om hun technische talenten te ontdekken die ze kunnen inzetten in toekomstige (regionale) tewerkstellingen, én om zo ook bij te dragen aan ecologische en duurzame ontwikkeling. Jongeren vanaf 16 jaar met interesse in techniek en elektriciteit zijn welkom”, zegt Özgür Yurdaer van De Schooltas. “Op het einde van de reeks krijgen de deelnemers een getuigschrift dat ze kunnen vermelden op hun CV.

Praktische informatie:
Wat ? Basistheorie elektriciteit en vooral veel praktijk
Wanneer ? van 2 februari tot en met 13 april, voorstel is elke donderdagavond van 18u tot 21u (kan nog wijzigen na overleg met de ingeschreven jongeren).
Waar ? in de lokalen van iRepairshop, Gentsesteenweg 283- 9240 Zele.
Prijs ? Gratis dankzij de steun van het Streekfonds Oost-Vlaanderen en donateurs aan het project.
Interesse ? Voor meer informatie en/of inschrijvingen: neem gerust contact op met Koen De Lausnay op 0498078726
LET OP: het aantal inschrijvingen is beperkt – er snel bij zijn is de boodschap!

 

Foto (c) De Schooltas.