VOETBAL | VW Hamme – Aalter 3-2

Hamme Voetbal

Na de zege tegen Aalter vinden we Vigor Hamme op de vierde plaats in derde amateur. Op speeldag vijftien werd er drie keer gescoord.

In de eerste periode kon Smet de score openen voor de Wuitens, voorbij halfweg was dat. En net na de koffie deed hij er nog eentje bij. Vanop de stip maakte Van Osselaer zijn vijfde van het seizoen en zo stond Hamme al op drie goals, terwijl er nog geen uur gespeeld was. De bezoekers knokten zich in de partij en dat leverde nog twee goals op. De maker was Hoornaert. Hij tekende voor beide treffers.

De drie punten bleven dus in Hamme, dat nu acht zeges telt, boekte de laatste zes wedstrijden liefst vijf zeges. En daarmee staat de ploeg van trainer Verstraeten op de vier plek in het klassement, met 27 punten. De derde, Anzegem, heeft amper twee punten meer.

VW Hamme: Van Haver, Smet (80′ Hodaifa Benkaddouri), Goossens, Warre Ponnet (80′ Laurens), Mbow (39′ Oualid Benkaddouri), Penneman, Van Osselaer (68′ Ibrahim Ertürk), Huygens, Boulahmoum, Claeys, Beau Ponnet.
Aalter: Rogiest, Heyndrickx, Van De Walle (60′ Vandesteene), Van Der Cruyssen, Dönmez, Hoornaert, Smessaert, Verplancke, Janssens, Vyvey (79′ De Cock), Berghmans.
Doelpunten: 23′, 52′ Smet (1-0, 2-0), 56′ Van Osselaer (3-0, strafschop), 66′, 90′ Hoornaert (3-1, 3-2).
Geel: Dönmez, Smessaert, Van De Walle, Penneman.