RECEPT: Spaghetti met gerookte zalm

De Smaakmadam

Een snel en eenvoudig gerecht, ideaal voor drukke weekdag dus. Je hebt bovendien maar 1 kom nodig.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400g spaghetti (of tagliatelle, naar keuze)
  • 250ml culinaire room
  • 2 stronkjes witloof, fijngesneden
  • 250g champignons, in partjes
  • Peper en zout
  • cayennepeper
  • 1 blikje tomatenpuree
  • Boter
  • 1 pakje gerookte zalm
  • Eventueel wat garnalen

Hoe ga ik te werk?

  1. Kook de spaghetti gaar in gezouten water en giet af.
  2. Doe een klontje boter in dezelfde pot en stoof het witloof aan, kruid met peper en zout.
  3. Voeg ook de champignons toe en laat even meestoven.
  4. Giet de room erbij en ook de tomatenpuree. Kruid met wat cayennepeper.
  5. Doe de spaghetti opnieuw in de kom met de saus en meng er goed onder.
  6. Snijd de zalm iets fijner en voeg bij de pasta, meng alles nog eens goed onder elkaar.
  7. Serveer eventueel met wat garnalen.

Smakelijk!