VOETBAL | Renko Van Acoleyen (Baasrode) zit aan zeventien treffers

Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Lebbeke Voetbal Wichelen Zele

In de top drie van doelpuntenmakers in eerste provinciale geen wijzigingen, Damir Agushev voor Berlare en Soufiane Zahriou voor Heikant deden bij hun totaal eentje bij en komen op zes treffers. In tweede bleef de top drie zonder goals op speeldag twaalf.

Een niveautje lager in derde provinciale komt Dimitri Van De Mergel een stapje dichter bij leider Kevin De Sa Faria. Van De Mergel scoorde voor Hamme-Zogge al zijn tiende van het seizoen. Thibo Bontinck komt op acht doelpunten, hij scoorde voor Wichelen de enige goal in de match tegen Doggen. In vierde provinciale blijf Renko Van Acoleyen best bij schot. Hij heeft er nu al zeventien achter zijn naam. Bij Schoonaarde B scoorden 11 verschillende spelers in totaal 31 keer, een uitzondering.

De topschutterslijst.