75-jarigen komen samen om verjaardag te vieren

Algemeen Buggenhout

De 75-jarigen van Buggenhout kwamen samen om hun verjaardag te vieren.

“De dag begon met in een voorprogramma in de bibliotheek van het centrum”, zegt Lucienne Cassimon. “We werden er vergast op een zeer deskundige uitleg over de werking van de bibliotheek. Schepen Geert Mannaert gaf uitleg over de geschiedenis van het gemeentehuis doorspekt met enkele anekdotes van de voorzitter Eddy Baeyens. Ondertussen konden we genieten van  Buggenhoutse streekproducten. Om 12.30u werden we verwacht bij Traiteur Tania, waar  verder werd geaperitiefd  en we een zeer verzorgde maaltijd voorgeschoteld kregen. Tussen de verschillende gangen  kregen we een humoristisch intermezzo van de voorzitter. Het toppunt van de namiddag was het optreden “het spook van de pastorie” door Eddy en zijn zus Chris. Alle 66 aanwezigen waaronder 44 jarigen keerden tevreden naar huis. Tevreden over een interessant programma en een lekkere maaltijd op een fijne locatie.”

 

Foto (c) Lucienne Cassimon.