KAV DENDERMONDE | Jan Straetman is nieuwe T1

Dendermonde Voetbal

Het bestuur van tweedeprovincialer KAV Dendermonde meldt dat er een nieuwe hoofdcoach is gevonden. Het gaat om Jan Straetman. De Dendermondenaar was enkele seizoenen geleden ook al T1 bij het stamnummer 57.

“Wij verwachten nieuwe kansen voor de spelers en veel motivatie waarbij iedereen zich terug zal moeten bewijzen”, klinkt het bij de club. “Wij als bestuur zien het huwelijk tussen KAV Dendermonde en Jan Straetman samen met Nick Riguel in ieder geval met frisse zin tegemoet.”

Dit weekend staat de derby tegen KV Sint-Gillis geprogrammeerd. KAVD staat op dit moment laatste in het klassement en kon dit seizoen nog geen punten pakken. Jan Straetman volgt Adèl Van Elsuwege op. De reservenploeg van KAVD is na drie forfaits op een rij uit competitie genomen.