HEIKANT ZELE | Jorn Janssens: “Verdedigend staat het goed, dat voelt iedereen zo aan”

Voetbal Zele

Na zeven speeldagen in eerste provinciale staat Heikant Zele op de twaalfde plaats. Geen denderende start, toch zijn ze bij de nieuwkomer tevreden over wat al werd gepresteerd. Dit weekend spelen Jorn Janssens en co tegen Borsbeke, de vierde uit de klassering.

Twee overwinningen en twee gelijke spelen boekte Heikant Zele al. De andere wedstrijden werden verloren. “Wij spelen elke match, ook al zijn we nieuw in eerste provinciale, vol voor de overwinning en zijn tevreden met de acht punten die we nu al hebben. Gezien ons spel hebben we het gevoel dat we meer punten konden hebben, de laatste twee wedstrijden werden nipt verloren terwijl we wel goed voetbal op de mat brachten”, zegt Jorn Janssens.

Wat opvalt is dat op uitzondering van de eerste wedstrijd tegen de buren van Eendracht, Heikant zeer weinig tegengoals slikt. “Verdedigend staat het goed, dat voelt iedereen zo aan. We spelen goed in blok en het enige wat beter kan is misschien de volle 90 minuten de concentratie behouden en het blok tot het laatste fluitsignaal organiseren.” De achtste tegenstander voor Heikant is Borsbeke. De vierde uit de stand. “Dit weekend zal weer een moeilijke wedstrijd worden zoals waarschijnlijk elk weekend in deze reeks, maar we zijn van niemand bang en gaan gewoon ons spel spelen, of dat nu tegen de koploper of de laatste in de stand is. Volgens sommige bronnen zouden ze redelijk wat geblesseerden en geschorsten hebben dus gaan we zeker vol voor de winst.”