VOETBAL | VW Hamme – Rumbeke 2-1

Hamme Voetbal

Hamme hield de punten op speeldag zeven thuis. Rumbeke werd verslagen met 2-1. Van Osselaer en De Witte scoorden voor de Wuitens.

De wedstrijd kabbelde een tijdje voort. Er kwamen enkele pogingen, maar gescoord werd er in de eerste helft niet. Net na de koffie werd doelman Van Haver verslagen door bezoeker Vermaut. Lang kon Rumbeke die voorsprong echter niet vasthouden, want nog geen vijf minuten later hing De Witte de bordjes alweer gelijk. En op het uur al legde Van Osselaer de eindcijfers vast.

De bezoekers konden nadien nog meerdere keren dreigen, maar Van Haver hield de Wuitens recht. Het was voor Hamme de eerste thuisoverwinning dit seizoen. De ploeg schuift op naar de zesde plaats in het klassement van derde amateur A.

VW Hamme: Van Haver, Smet, Goossens, Warre Ponnet, Penneman (66′ Hasan Erturk), Van Osselaer (70′ Ibrahim Erturk), De Witte, Lokando, Boulahmoum, Claeys, Beau Ponnet (77′ Laurens).
Rumbeke: Vonck, Lowie Tyvaert, Cool, Woodruff, Vandenheede, Vanfleteren, Michiel Tyvaert, Dumoulin, Vandamme, Maertens, Vermaut.
Doelpunten: 49′ Vermaut (0-1), 52′ De Witte (1-1), 60′ Van Osselaer (2-1).
Geel: Woodruff, Smet, Claeys, Boulahmoum, Lowie Tyvaert, Maertens.