VOETBAL | Kevin De Sa Faria (Rangers Opdorp) scoort hattrick tegen Oudegem

Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Lebbeke Voetbal Wichelen Zele

Qua doelpunten in het voordeel van onze ploegen tussen Schelde, Durme en Dender was het een minder weekend. Eén uitschieter wel, met Kevin De Sa Faria, enkele dagen geleden nog maar aan het woord hier op Driestroom! Hij scoorde drie keer tegen Oudegem in derde provinciale.

In het nationale voetbal zetten Bavo De Witte en Jim Van Osselaer hun teller op drie, een niveau lager scoorde Ran De Coninck voor Berlare zijn vijfde van het seizoen tegen Grembergen.

Dé prestatie van het weekend in derde provinciale bij onze streekploegen is ongetwijfeld de hattrick van Kevin De Sa Faria voor Opdorp tegen Oudegem. De 36-jarige goalgetter zit zo al aan tien goals en de competitie is nog maar zeven speeldagen ver! Zijn ploeg voert de rangschikking aan in derde provinciale E, mee onder zijn impuls dus.

De topschutterslijst.