VOETBAL | Thibo Bontinck (Wichelen) schuift op in klassement, hij scoorde intussen vijf keer

Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Lebbeke Voetbal Wichelen Zele

Onze nationalers wonnen en bleken goed bij schot. Bij Lebbeke deed Van De Velde er nog eentje bij zijn totaal bij. En drie spelers van Hamme die op één treffer stonden hebben nu twee streepjes achter hun naam. Het gaat om Van Osselaer, Lokando en De Witte.

De Coninck en Agushev zetten hun teller op vier bij Berlare in eerste provinciale na de derbyzege tegen Zele. In tweede provinciale blijft de kop van de topschuttersklassering ongewijzigd. De mannen bovenin bleven op speeldag zes droog.

In derde provinciale komt Thibo Bontinck (Wichelen) in het lijstje met aanvallers die vijf keer scoorden. Kevin De Sa Faria zette zijn totaal op zeven na twee goals voor Rangers Opdorp tegen Eksaarde. En in vierde scoorde Dieuwert De Smedt twee keer voor EB United of Buggenhout B. Heel wat spelers scoorden daar hun eerste van het seizoen op speeldag zes.

De topschutterslijst.