VOETBAL | Nul is weg voor Yentl Van De Velde (FC Lebbeke), drie spelers van Berlare scoorden al drie keer

Gemeenten Voetbal

Enkele opvallende zaken na speeldag vijf in het regionale voetbal willen we u niet onthouden. Als het gaat over de topschutters bij onze ploegen dan.

Yentl Van De Velde scoorde tot dit weekend nog niet voor FC Lebbeke in tweede amateurklasse. En daar kwam op speeldag vijf verandering in. Hij lukte meteen twee goals op het veld van Turnhout.

Bij Berlare in eerste provinciale hijsen drie spelers zich omhoog in de topschutterslijst. Rivera, Agushev en De Coninck scoorden elk al drie keer. Een reeks lager zette Christof Smekens zijn teller ook al op drie. Uitmuntend blijft Jonas Rogge, hij heeft er al zeven gescoord. Beide spelers zijn aangesloten bij KV Sint-Gillis.

In derde was Jordy Van Den Winkel van Wichelen goed bij schot. Hij lukte een hattrick. Piet Van Damme legde er voor Buggenhout ook weer twee in het mandje en schuift door naar de top van de stand, hij heeft er nu vijf achter zijn naam. Net als Ricky Collewaert van Oudegem. Ook zijn teller staat op vijf na twee goals dit weekend.

De topschutterslijst.