Baasrode heeft de drieëntwintigste Belgische Jumbo winkel

Baasrode Lifestyle

Jumbo breidt uit en opende in Oost-Vlaanderen de deuren van haar zesde winkel in de provincie in Baasrode, die ondertussen al haar drieëntwintigste winkel in België is.

De provincie Oost-Vlaanderen is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van 1388 vierkante meter, een team van 45 werknemers staat klaar voor alle klanten. “Het resultaat is schitterend”, stelt filiaalmanager Mohammed Rayan Mrabat. “Boodschappen doen zal hier een totaalbeleving zijn. Jumbo Baasrode zal met veel toewijding klanten dag na dag een vers en smaakvol assortiment bezorgen. Verse traiteurmaaltijden, versbereide pizza’s, gebraden kip of belegde broodjes: klanten kunnen hun hart ophalen aan deze brede waaier aan heerlijke producten.” Peter Isaac, managing director van Jumbo België, ligt de centrale boodschap toe: “Onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Baasrode. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!” De winkel in Baasrode zal elke maandag van 13.00 tot 20.00 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag tussen 8.30 en 12.00 uur.

Behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food  vinden klanten in de nieuwe winkel verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. In de bloemenafdeling kunnen klanten uit verschillende boeketten kiezen, die bovendien allemaal een versgarantie van 7 dagen hebben. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Met deze extra diensten komen klanten met veel plezier al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo doen”, zo licht Peter Isaac verder toe. “Het doel is dan ook om van boodschappen doen een fijnere en completere beleving te maken! Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo. Bovendien is er nog veel ruimte om ons totaalconcept verder uit te bouwen”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie en veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet!”