Viswedstrijd voor volwassenen georganiseerd door gemeente

Algemeen Berlare

De gemeente Berlare heeft ter gelegenheid van ‘Donkkermis’ een viswedstrijd voor volwassenen georganiseerd.

Het ging om een koppelwedstrijd waarbij telkens ploegen van twee personen konden deelnemen. In totaal waren er 48 koppels die deelnamen aan de wedstrijd. Uiteraard werd er die dag ook gestreden om de prijzen. Dankzij de gemeente en enkele sponsors was er 2000 euro prijzengeld. De prijsuitreiking waarbij de eerste 24 koppels een prijs ontvingen vond plaats aan restaurant Regina. De hoofdprijs ging naar Etienne Verdurmen en Patrick Joos. Zij kregen een geldprijs en trofee omdat ze in totaal 18,680 kilogram vis boven haalden. In totaal konden alle deelnemers samen 119 kilogram vis vangen. Na de prijsuitreiking werd er nog een glas gedronken.

 

Foto (c) Gemeente Berlare.