Gemeentebestuur schrapt zes percelen als jachtgebied

Algemeen Lebbeke

Het gemeentebestuur van Lebbeke heeft 6 percelen grond waarvan ze de eigenaar is, geschrapt als jachtgebied.

“In Heizijde werd het perceel van de Samentuin in de Rossevaalstraat geschrapt als jachtgebied. In de Florent De Molstraat werden 2 percelen aan het station van Lebbeke geschrapt naast de huizen van de Volkswoningen”, zegt schepen Mike Torck (Groen). “Ook in Wieze werden 3 percelen geschrapt die deel uitmaken van het geboortebos. Bij de aankoop van deze percelen werd onderhandeld dat het jachtgebied nog enkele jaren kon blijven, maar die termijn is nu verlopen en dus worden ze geschrapt. Wie zelf wil nagaan of percelen in eigendom staan ingekleurd als jachtgebied, kan dat nagaan op https://www.geopunt.be/kaart en selecteert eerst natuur en milieu, vervolgens kiest u jacht, vinkt u de filter jachtterreinen aan.”