VOETBAL | Dimitri Van De Mergel (Hamme-Zogge) doet doelman Doorslaar B blozen door vier keer te scoren

Gemeenten Voetbal

Ook op speeldag twee waren de aanvallers uit onze regio goed bij schot. Rogge (KV Sint-Gillis) en De Sa Faria (Opdorp) verdubbelden hun voorlopig totaal, Van De Mergel (Hamme-Zogge) maakt er ineens vier.

In tweede provinciale C versloeg KV Sint-Gillis Bazel met 4-1, twee van de Dendermondse treffers kwamen van de voet van Jonas Rogge die ook vorige week twee keer scoorde en zijn teller op vier zet. Een reeks lager in derde provinciale E was er een ontbolsterde Dimitri Van De Mergel bij Hamme-Zogge. Zijn aandeel in de 1-6-winst tegen Doorslaar B was immens. De aanvaller maakte vier goals!

Na Yoon De Mey vorige week scoorde Renco Van Acoleyen voor Baasrode op speeldag twee in vierde provinciale twee keer.

De topschutterslijst.