Camerata Productions zoekt jonge acteurs voor Othello

Buggenhout Cultuur Dendermonde

In het voorjaar van 2023 krijgt de scholenwerking van Camerata Productions vzw uit Buggenhout/Dendermonde er een nieuwe, educatieve voorstelling bij: Othello In de naam van de liefde! Een eigenzinnige en moderne interpretatie van de tragedie van William Shakespeare uit 1603.

Met herkenbare gevoelens als liefde, jaloezie, ambitie en wraak brengt deze nieuwe voorstelling de kroniek van een aangekondigde dood. Naast een speelreeks in GC De Pit (Buggenhout) zal deze schoolvoorstelling ook spelen in GC Hof Ten Hemelrijk (Opwijk) en CC Belgica (Dendermonde).Met deze nieuwe voorstelling willen we verder inzetten op cultuurparticipatie voor scholieren en studenten. Onze eerste jongerenvoorstelling “Wit Satijn” werd intussen meer dan 35 keer opgevoerd en ook met deze Othello willen we een theatervoorstelling maken die speciaal gecreëerd is naar de leefwereld en interesses van jongeren“, zegt schrijver Michiel Donies.

Voor de creatie en eerste speelreeks van de educatieve toneelvoorstelling “Othello” zoekt Camerata Productions naar jong ogende acteurs tussen de 16 en 21 jaar. Leuke, enthousiaste spelers met de nodige goesting om een uniek verhaal tot leven te brengen. Hiervoor wordt een casting voorzien op zondag 18 september 2022.
Alle info over de audities en de speeldata is te vinden op www.camerataproductions.be/casting

 

Foto (c) Camerata Productions.