Brouwerij ‘t Kroontje maakt Rebelle distilled on Wood

Denderbelle Lifestyle

Brouwerij Rebelle in het Lebbeekse Denderbelle heeft met ‘Rebelle distilled on Wood’ een nieuw drankje uitgebracht.

“De ‘Rebelle distilled on Wood’ is een godendrankje met een alcoholpercentage van 40 procent en werd gedistilleerd uit een speciaal artisanaal Rebelle bier. Het kreeg zijn unieke smaak en kleur door het rijpen op eiken chips en het toevoegen van natuurlijke producten zoals vruchten en kruiden”, verduidelijkt Niki Vermeir van Brouwerij ‘t Kroontje. “Dimitri Verbraekel brouwt in onze Denderbelse brouwerij ‘t Kroontje ondertussen al een decennium lang onze Rebelle bieren en daarnaast ook meer en meer speciale unieke bieren voor allerlei verenigingen. Hierdoor is hij in het bezit van de nodige know-how en van een schat aan informatie voor elke hobbybrouwer of bierliefhebber. Men zegt ‘waar het hart van vol is, loopt de mond van over’ en dat is zeker op Dimitri van toepassing.”

Info: www.tkroontje.be/cms/