WIELRENNEN | Renners Rudyco Cycling Team pakken zeges

Hamme Wielrennen

Meerdere renners van het Hamse Rudyco Cycling Team waren aan het feest het voorbije weekend.

“Bij de familie De Buysser was het een heel weekend feest: op zaterdag won broer Quinten zijn eerste maar langverdiende wedstrijd dit jaar, zus Auke was weer 2x aan het feest. Andere mooie zeges waren er voor Cedric Keppens bij de U17 en Milan Feys bij de U19”, klinkt het bij de club. “Daarnaast hamsterden we ook in 2e plaatsen dit weekend: bij de U15 strandden zowel Stan Korte,Vic De Smet, Daan Van Raemdonck en Giel De Nul op de dichtste ererang. Eerder deze week werd Brent Biesbroeck ook al 2e. Ook in de nationale testtijdrit behaalden Cedric Keppens en Milan Van den Haute een knappe 2e plek bij enkele seconden van de winnaar. Derde plaatsen waren weggelegd voor Siebe De Clercq bij de U15, Nolan Huysmans bij de U17 en Arne De Maere bij de U19. Ook Steffen De Schuyteneer behaalde als gastrenner bij AG2R een mooie 3e en 4e plaats in de hoog aangeschreven GP Ruebliland in Zwitserland. Jens Verbrugghe liet zich in de nationale trui opmerken in Italië, als voorbereiding op het WK. Ook Ian Kimpe behaalde een mooie 4e plaats in zijn laatste koers als U15.”

Foto (c) Pexels.