MINIVOETBAL | Huize Goossens makkelijk door eerste bekerronde

Andere sporten Appels Minivoetbal

Voor de Beker nam Huize Goossens het op tegen Oostkamp B. Het werd 3-9 en dus bekert Appels zonder veel problemen een ronde verder.

Coach Nico Rasschaert diende enkele nieuwe spelers in te passen en dat was er vooral in het eerste kwart aan te zien. Toch bracht Kesteloot de Dendermondenaars op voorsprong in Oostkamp. Diego en Enzo Van Wingen scoorden elk een goal in het tweede kwart en ook een schepcorner werd omgezet. In het derde kwart scoorde Enzo Van Wingen nog een keer, Monbaliu lukte een treffer voor de thuisploeg. Na opnieuw een schepcorner zorgde de 17-jarige Lempty De Batselier in het vierde kwart voor de 3-9-eindcijfers.

HG Appels: Alejandro Goemans, Diego Van Wingen, Frederic De Vogelaere, Kevin Kesteloot, Bjorn Caryn, Lempty De Batselier, Enzo Van Wingen.

Foto (c) Huize Goossens Appels.