Wielerclub Suduculum Suavis schenkt opbrengst RAF-classic aan goede doel

Algemeen Zele

Wielerclub Suduculum Suavis uit Zele schonk 6000 euro aan het goede doel, ter nagedachtenis van overleden lid Raf Van Kerckhove.

“In november verloren we onze goede vriend Raf Van Kerckhove, hij overleed ten gevolge van ALS. Raf was op zondagochtend één van de vaste waarden van onze wielertoeristenclub Suduculum Suavis. Daarom hebben we in mei een RAF-classic georganiseerd en de opbrengst, liefst 6000 euro, geschonken aan het Neuromusculair referentiecentrum van UZ-Gent”, zegt Bjorn Van Avermaet. “De mensen van het NMRC waren heel tevreden met deze schenking en zullen met de opbrengst aangepast meubilair voor de patiënten aankopen. Volgend jaar organiseren we de RAF-classic opnieuw, hij zal dan doorgaan op 23 april. Uiteraard zijn we fier op onze schenking en met het organiseren van de fietstocht willen we onze vriend Raf ook blijven herinneren.”

 

Foto (c) Suduculum Suavis.