FC LEBBEKE | Jonas Aeyels: “Verdedigend stond het goed”

Lebbeke Voetbal

Het zat FC Lebbeke op de openingsspeeldag in tweede amateur niet mee. De promovendus verloor met het kleinste verschil op eigen veld van Berchem. Jonas Aeyels moest zich amper één keer omdraaien en in het slot werd de kans op de gelijkmaker nog gemist. Resultaat: geen punten voor de mannen van Tom De Cock.

Jonas Aeyels – (c) Dany Van Belle.

Lebbeke bracht veel inzet op het veld. Als nieuwkomer in tweede amateur wilden de spelers niet meteen met de billen bloot tegen traditieclub Berchem met Geert Emmerechts aan het roer. Een ambitieuze tegenstander. En lang zag het er goed uit op het sportcomplex in de Koning Albert 1-straat. “Onze match was wel goed, alleen spijtig dat we geen punt of drie punten kunnen pakken hebben. Ik denk dat het verdedigend goed stond en dat is toch veelbelovend aangezien we in de voorbereiding een aantal te vermijden goals weggaven”, zegt doelman Jonas Aeyels.

In het slot viel ei zo na nog de gelijkmaker. “We kregen nog een paar kleine mogelijkheden maar wisten ze niet te benutten, wat kan gebeuren uiteraard. Nu is het enige waar we ons op focussen de volgende wedstrijd en daar weer vol voor de drie punten gaan.” Lebbeke speelt volgende zondag een duel uit tegen Pepingen-Halle.