VOETBAL | De Bruyne van Eendracht Zele scoort er op speeldag 1 meteen 3 tegen buren van Heikant

Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Lebbeke Voetbal Wichelen Zele

We houden voor u elke speeldag in het streekvoetbal, maar ook in nationale, van onze clubs de topschutters bij. Die vindt u hier. En wat na de openingsspeeldag opvalt is dat Stef De Bruyne in eerste provinciale voor Eendracht Zele al meteen goed bij schot was.

De Bruyne scoorde namelijk tegen Heikant direct al drie keer. Een niveau lager zet Jonas Rogge zijn trefzekerheid van vorig seizoen bij KV Sint-Gillis verder. Tegen Waasmunster scoorde hij twee keer. In tweede provinciale B was er Timothy Cobbaert die voor Schelde ook twee keer de netten vond… twee keer vanop de stip.

In derde provinciale wist een trio de netten twee keer te doen trillen, met Kevin De Sa Faria (Opdorp), Davy Caudron (Oudegem) en Joren Bogaert (Robur). In vierde provinciale opende Yoon De Mey de competitie met twee goals voor Baasrode.

De topschutterslijst.

Foto (c) Pexels.