Ticketverkoop De Pit loopt volop

Buggenhout Cultuur

Het seizoen 2022-2023 van GC De Pit belooft na ellenlange lockdowns en maatregelen opnieuw normaal te verlopen, met cultuur als ultiem vaccin.

“Onze afdeling vrije tijd heeft een mooi aanbod samengesteld. Een gevarieerd aanbod staat de burger op te wachten. Onder andere Gunther Neefs, Jennifer Heylen, Dimitri Leue, Jan Van Looveren en Johan Terryn komen langs. Online tickets bestellen kan via https://webshopbuggenhout.recreatex.be/Tickets/Overview of bij de vrijetijdsbalie in GC De Pit. De folder met de uitgebreide informatie valt binnenkort in de bus en we nodigen iedereen graag uit tijdens onze openingsreceptie op 10 september. Dan wordt het programma persoonlijk toegelicht en heffen we samen het glas op het nieuwe seizoen. Kan u niet wachten? Geen nood, via onze website kan u het aanbod al bekijken en uw tickets bestellen.”