Deliveroo bezorgt vanaf nu Carrefour-boodschappen in Ros Beiaardstad

Algemeen Dendermonde Lifestyle

Dendermondenaars kunnen vanaf nu via de app van bezorgingsdienst Deliveroo honderden producten van de Carrefour Express-winkel op de Donckstraat 1 binnen de 30 minuten thuis, of waar ze ook willen, laten bezorgen. De Ros Beiaardstad is hiermee de achtste stad in België– na Antwerpen, Bergen, Brussel, Charleroi, Gent, Hasselt en Luik– waar Deliveroo en Carrefour samenwerken. De partners zullen in de nabije toekomst ook verder uitbreiden naar andere Belgische steden.

“In totaal hebben klanten keuze uit honderden producten, waaronder kant-en-klaarmaaltijden, fruit, groenten, vlees, melk, snacks en schoonmaakproducten, maar ook bier en andere dranken. Naast de meer klassieke categorieën, kunnen klanten ook basisbenodigdheden voor baby’s of huisdieren bestellen. De kwaliteit van de producten staat centraal en er zal ook een ruim aanbod aan biologische producten beschikbaar zijn, ideaal voor een aperitief of een snelle hap. Klanten kunnen tussen 17 uur en 19.30 uur bestellingen plaatsen met een minimum bestel bedrag van 15 euro. Binnekort wordt dit uitgebreid naar tussen 8 uur en 19.30 uur.”

Naast de standaardbezorging, bieden Carrefour en Deliveroo ook pick-up aan: een praktische en snelle oplossing die het mogelijk maakt om via de app een bestelling te plaatsen en boodschappen tien minuten later in de winkel op te halen, zonder dat de klant leveringskosten hoeft te betalen. Het is de vestiging Carrefour Express in de Donckstraat 1 die het startschot geeft voor de nieuwe bezorgdienst in Dendermonde. In de toekomst blijven Deliveroo en Carrefour kijken naar verdere uitbreidingen van hun samenwerking in de regio.

Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo, zegt: “De Dendermondenaar kan dankzij dit nieuwe partnerschap in slechts 30 minuten op zijn wenken bediend worden met een enorm gamma producten. Ondanks de uitdagingen van sommigen, gelooft Deliveroo in Quick Commerce en flitsbezorging. Dat bewijzen we door deze nieuwe stap in de samenwerking met Carrefour die nu al in een tiental steden goed loopt. Met onze zin voor innovatie en door samen te werken met merken die bij Belgen in de smaak vallen, blijven we voldoen we aan ieders goesting. Vandaag is Deliveroo alvast de speler in België met het breedste aanbod en de grootste geografische dekking.”

 

Foto (c) Deliveroo.