Zuiderse olijfbomen aan te schaffen in pop-up in Schoonaarde

Algemeen Lifestyle Schoonaarde

Stijn Van Hauwermeiren opende samen met twee andere ondernemers in Schoonaarde een pop-up. Daar kunnen olijfbomen gekocht worden.

“Onder het motto “wat je zelf doet, doe je beter…” besloten we onze contacten in Spanje aan te spreken en de pop-up half april 2021 te lanceren. Twee maand later werd de derde volle oplegger uit het zuiderse Spanje al op ons adres gelost! Een succesverhaal dat kan tellen”, zegt Stijn. “Wij willen dat ook Dendermonde en omstreken de kans krijgt deze zuiderse rust in hun tuin op hun terras te kunnen genieten. Bij ons vindt u niet de “dertien in een dozijn” olijfboompjes, maar wel speciaal geselecteerde én betaalbare exemplaren die al hun diensten bewezen hebben in de olijfteelt. Deze bomen zoeken gepassioneerde nieuwe eigenaars die de zuiderse mediterrane sfeer naar hun terras, zwembad, lounge of patio willen brengen.”

“Onze selectie is samengesteld van jonge bomen (+/- 20 jaar) tot eeuwelingen (>100 jaar). We werken wel onder de vlag “low cost”, maar bieden tegen meerprijs ook de mogelijkheid tot het verzorgen van de levering, het verpotten of aanplanten in de tuin. Ook voor de meer uitdagende opdrachten werken we samen met een kraanman om bomen op hoogte te plaatsen, of over de woning te zetten… Een olijfboom kan zowel in volle grond als in een plantenbak geplaatst worden en is de perfecte eyecatcher voor uw tuin. Een olijfboom behoudt in de winter zijn blad en geeft uw tuin het hele jaar door een mediterrane uitstraling.”

Info: www.goedkopeolijfbomen.be