Ingrediënten voor 4 personen
- 1 blik tomatenpulp
- 1 blik kokosmelk
- 1 zakje spinazie
- 1 pakje halloumi, in blokjes gesneden
- 2 zoete aardappelen, in blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 250g kerstomaten, gehalveerd
- 2 potten kikkererwten, afgegoten
- 1 teentje look, geplet
- 2 eetlepels rode currypasta
- olijfolie
Hoe ga ik te werk?
- Stoof de ui en look glazig met wat olijfolie in een stoofpot. Voeg de zoete aardappel toe en laat enkele minuten stoven.
- Doe de currypasta erbij en laat even meebakken.
- Nu mag je al de andere ingrediënten erbij doen, behalve de halloumi.
- Laat ongeveer 20 minuten sudderen op een zacht vuur.
- Als laatste mogen de blokjes halloumi erbij, die je nog 5min laat meesudderen.
- Serveer met gekookte rijst.
Smakelijk!