RECEPT: Vegetarische curry met halloumi

De Smaakmadam

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 blik tomatenpulp
  • 1 blik kokosmelk
  • 1 zakje spinazie
  • 1 pakje halloumi, in blokjes gesneden
  • 2 zoete aardappelen, in blokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 250g kerstomaten, gehalveerd
  • 2 potten kikkererwten, afgegoten
  • 1 teentje look, geplet
  • 2 eetlepels rode currypasta
  • olijfolie

Hoe ga ik te werk?

  1. Stoof de ui en look glazig met wat olijfolie in een stoofpot. Voeg de zoete aardappel toe en laat enkele minuten stoven.
  2. Doe de currypasta erbij en laat even meebakken.
  3. Nu mag je al de andere ingrediënten erbij doen, behalve de halloumi.
  4. Laat ongeveer 20 minuten sudderen op een zacht vuur.
  5. Als laatste mogen de blokjes halloumi erbij, die je nog 5min laat meesudderen.
  6. Serveer met gekookte rijst.

Smakelijk!