Gemeente zoekt wegspotters om trage wegen te onderhouden

Algemeen Hamme

De gemeente Hamme zette de afgelopen jaren hard in op het uitbouwen van een aangenaam en toegankelijk trage wegennetwerk voor wandelaars, fietsers en andere trage weggebruikers.

Trage wegen werden geïnventariseerd, opgeknapt waar nodig en samengevat in overzichtelijke kaarten. Om deze trage wegen goed te onderhouden is er nu een regelmatige controle nodig. Daarom gaat Regionaal Landschap Schelde-Durme samen met de gemeente Hamme op zoek naar vrijwilligers om dit waar te maken: wegspotters!

“Woon jij in de buurt van Hamme, hou je van wandelen en heb je interesse om één of meerdere trage wegen regelmatig te bezoeken en te controleren? Kom dan zeker langs op onze infoavond voor wegspotters. Tijdens deze bijeenkomst kom je alles te weten over het project en bekijken we de verdeling van de trage wegen onder alle geïnteresseerde wegspotters! Op maandag 31 januari om 20 uur in het Administratief Centrum (zaal De Schelde), Nieuwstraat 11, 9220 Hamme. Inschrijven kan tot en met 25 januari via een mailtje naar milieu@hamme.be.”

 

Foto (c) Gemeente Hamme.