RECEPT: Noedels met ham en ei

De Smaakmadam

Examens in zicht, dus het moet al wat sneller gaan. Dit supersimpele gerechtje staat binnen 15min op tafel en viel ook bij de kinderen in de smaak.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300g noedels naar keuze (ik koop deze graag in de Oosterse supermarkt, die zijn lekker fijn)
  •  6 lente-ui, in ringetjes
  • 1 bakje champignons naar keuze, in schijfjes
  • 200g gekookte ham, in reepjes gesneden
  • 5 eieren, geklutst
  • Peper, zout
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  •  olijfolie

Hoe ga ik te werk?

  1. Neem een pan en doe er wat olijfolie in. Bak hierin de champignons, kruid goed af met peper en zout.
  2. Doe er de lente-ui bij, alsook het kerriepoeder . Bak even mee.
  3. Voeg de hamreepjes toe, roer om.
  4. Kook intussen de noedels. Dit is normaal maar een minuut of 2-3. Giet af en spoel ze.
  5. Voeg nu ook de eieren toe, meng deze met een houten spatel aan de pan toe, roer de hele tijd, zo krijg je losgebakken en gestold ei.
  6. Voeg als laatste de noedels toe aan het mengsel
  7. Klaar om op te dienen, zo snel gaat het

Smakelijk!