Uitvaartzorg Van Cleemput vernieuwt zaak

Algemeen Lifestyle Zele

Uitvaartzorg Van Cleemput heeft haar uitvaartcentrum opgefrist. Na tijden van digitaal afscheid, staat persoonlijk contact meer dan ooit centraal. De zaak werd overgenomen door Uitvaartzorg Peersman – De Ruyte.

Al jarenlang is Uitvaartzorg Van Cleemput een gevestigde waarde in het centrum van Zele. En om een gevestigde waarde te blijven, is vernieuwing van tijd tot tijd nodig. Dat gebeurde zowel op menselijk als materieel vlak. Zo sloegen in 2020 Uitvaartzorg Peersman – De Ruyte en Begrafenissen Van Cleemput – Hoogewys de handen in elkaar. Als nieuwe zaakvoerder wordt Lawrence Peersman nog steeds vakkundig bijgestaan door Johan Van Cleemput en Sabine Hoogewys, twee bekende gezichten in het Zelense ondernemingswezen en drijvende krachten achter de uitvaartonderneming.

“Naast een likje verf en nieuw meubilair, staken we ook onze mensen letterlijk in het nieuw. Anderzijds mag ook onze nieuwe rouwwagen gezien worden. Door corona hadden veel mensen niet de mogelijkheid om optimaal afscheid te nemen van dierbaren. Nu we terug fysiek bij elkaar kunnen zijn en herinneringen kunnen ophalen, willen we dat onderstrepen”, zegt Lawrence Peersman.

Info:  www.uitvaartzorgderuyte.be/van-cleemput