Dorpsrestaurant Ter Meere opent opnieuw de deuren

Algemeen Overmere

Nu de coronacijfers het weer toelaten, heropent na 1,5  jaar ook het dorpsrestaurant in woon-zorgcentrum Ter Meere.

Met het dorpsrestaurant voor senioren en mantelzorgers creëert OCMW Berlare terug een plaats voor ontmoeting en biedt hen een gezonde betaalbare maaltijd aan. “Samen eten is immers een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen”, vindt schepen Gunther Cooreman (Open VLD). “Op het menu staat steevast een stevige, gezonde maaltijd uit grootmoeders keuken die toch betaalbaar blijft. Voor 8 euro krijg je soep, hoofdgerecht en dessert en water tijdens de maaltijd.”

Er wordt opnieuw gestart op 14 september om 12 uur. De volgende afspraken zijn 12 en 25 oktober. Inschrijven één week op voorhand is  absoluut noodzakelijk via 09 3269710 of sociaalhuis@ocmwberlare.be