Provincie stelt recreatiedomeinen open voor getroffen jeugdbewegingen

Algemeen Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Lebbeke Wichelen Zele

Naar aanleiding van het noodweer in ons land stelt de Provincie Oost-Vlaanderen enkele locaties in de provinciale domeinen ter beschikking van getroffen jeugbewegingen. Het gaat om plaatsen voor groepen in domein Puyenbroeck in Wachtebeke, domein De Gavers in Geraardsbergen en streekcentrum de Huysmanhoeve in Eeklo. Geïnteresseerde jeugdbewegingen kunnen contact opnemen met de domeinen.

“Vanuit de provincie Oost-Vlaanderen leven wij vanzelfsprekend enorm mee met alle slachtoffers van de extreme weersomstandigheden, maar ook met de jeugdbewegingen die hun kampen nu noodgedwongen moeten herorganiseren. Als provincie willen wij het aanbod doen om enkele mogelijkheden te voorzien in onze recreatiedomeinen”, zegt eerste gedeputeerde Kurt Moens.

 

Foto (c) Provincie Oost-Vlaanderen.