GymMAX compenseert coronaseizoen met Dendermondse cadeaubonnen

Dendermonde Sport

Gymnastiekvereniging GymMAX verdeelt voor 30.000 euro Dendermondse cadeaubonnen onder haar leden.

“Het voorbije coronasportjaar heeft iedereen zijn uiterste best gedaan om er een leuk en sportief jaar van te maken. De vele online trainingen maakten snel plaats voor buitentrainingen en onze jongere groepen konden al snel weer indoor trainen. Tijdens de outdoor-en indoortrainingen is ons online aanbod steeds blijven verder lopen. Dankzij de inzet van onze trainers, personeel en vrijwilligers achter de schermen, maar vooral door onze leden zelf hebben we er toch een sportief jaar van kunnen maken”, zegt Ellen Heireman van GymMAX.

Toch beseft het Gymmax bestuur dat het voorbije sportieve jaar geen evidentie was. “Keer op keer mochten de trainers rekenen op enthousiaste en gemotiveerde sporters en ouders. We willen hen graag bedanken voor hun aanhoudende enthousiasme, flexibiliteit en positive vibes! GymMAX voorziet voor haar leden een Dendermondse cadeaupas, 2 vliegen in 1 klap. Meer dan 30.000 euro vloeit op deze manier terug naar de lokale handelaars!”