Juha Van Herewegen nieuwe voorzitter Jong VLD Dendermonde

Dendermonde Politiek

Ook in coronatijd zit Jong VLD Dendermonde blijkbaar niet stil. Afgelopen weekend kozen ze voor een nieuw bestuur. Maarten De Boeck draagt de voorzittersfakkel over aan Juha Van Herewegen.

De Boeck blijft wel aanwezig in het bestuur als ondervoorzitter. Verder kregen Hanne Bonkoffsky en Rose De Vries een plaatsje in het bestuur. De 15-jarige Rose De Vries is de jongste telg van de jonge liberalen en bruist van enthousiasme: “Ik wil als jonge liberale mijn steentje bijdragen aan het liberalisme. Jongeren moeten meer gehoord worden en zal me daarom ook engageren in de Dendermonde jeugdraad. Ik heb er zin in!”

Van Herewegen ziet de toekomst rooskleurig: “Het voorzitterschap krijgen van deze geweldige jonge groep liberalen is een droom. We hebben de coronaperiode gebruikt om te herbronnen en ideeën op te doen. We zijn klaar om de komende jaren de jeugd in aanraking te laten komen met liberalisme.”