Stephen Mc-Queen wil scoren met nieuw album

Algemeen Dendermonde

Het nieuwe album van Stephen Mc-Queen is verschenen. Het kreeg de naam ‘Ik wil alleen nog maar jou’ mee.

Zijn recente single ‘Ik wil alleen nog maar jou’ is dus de titeltrack van dit nieuwe album dat 21 opnames bevat. Stephen zijn voorkeur gaat uit naar splinternieuwe songs die speciaal voor hem worden geschreven. “Vooral Johny Neirinck en Norbert De Rycke hebben heel wat mooie teksten bezorgd”, zegt de zanger. “Ook in deze moeilijke coronatijden laat ik de moed niet zakken en blijf ik constant verder bouwen aan mijn carrière. Met de steun van mijn vrouw Yvonne.”

Het nieuwe album moet een nieuwe boost betekenen voor de artiest die, samen met zijn vrouw Yvonne, ook danszaal Victory uitbaat in Baasrode. Voor de arrangementen zorgde David Van der Jonckheyd en Perry Diels van studio Optivoks zorgde voor de opname van dit album, dat wordt uitgegeven door D & V. Het is te verkrijgen via 0474/33 94 05  –  stephenmcqueen01@gmail.com  of via streaming en download bij de gekende portals.