Jaar lang tips voor tiende verjaardag Altijd Mooi

Algemeen Zele

Voor hun 10de verjaardag bieden de advieswinkels Altijd Mooi en hun partners, gedurende 52 weken, gratis Feel good tips aan, met de bedoeling dat vrouwen zich beter in hun vel voelen.

Altijd Mooi viert zijn 10e verjaardag. 10 jaar advies en een luisterend oor naar vrouwen die leven of geleefd hebben met kanker of alopecia. “Dit jubileum van onze advieswinkels is een kans om onze aanpak voort te zetten en nog verder te ontplooien; door gedurende 52 weken gratis tips  voor te stellen, zodat ze de momenten van neerslachtigheid beter aankunnen. Met de hulp van hun partners zal Altijd Mooi tijdens de Feel good Challenge advies geven over kleur, make-up, recepten, enz… zodat alle vrouwen het beste beeld van zichzelf kunnen terugvinden”, zegt Ingrid Berckmoes van Altijd Mooi Zele. “Elke week, krijgen de inschrijvers een motiverende uitdaging – in de vorm van een advies – in hun mailbox.”

Altijd Mooi is het initiatief van vijf vrouwen die gespecialiseerd zijn in haar- en schoonheidsverzorging. De omgang met hun klanten maakte hen bewust van het belang om hun vrouwelijkheid te behouden, tijdens en na een ziekte zoals kanker of alopecia. “Patiënten die kanker hebben of gehad hebben, ervaren soms een echt hindernissenparcours naast de medische zorg: haaruitval, geschikte lingerie vinden na een borstamputatie… vragen om over zulke problemen te durven praten. We brengen op één plaats alle aspecten samen die vrouwen kunnen helpen om hun vrouwelijkheid terug te krijgen en om zich, ondanks hun strijd tegen de ziekte, goed in hun vel te voelen”, zegt Ingrid Berckmoes nog. “Ons 10-jarig jubileum is een mijlpaal dat we moeten vieren. We willen er een zinvolle invulling aan geven. Gedurende 52 weken lang gratis advies verstrekken leek ons onmiddellijk het beste idee. Het is een digitale uitbreiding van wat we in de winkel doen.”

 

Foto (c) Altijd Mooi.