Bevraging rond cc Jan Tervaert

Algemeen Hamme

De gemeente Hamme vraagt aan de inwoners de medewerking bij een bevraging rond cultuurcentrum Jan Tervaert.

“Vorige week kleurden vele gevels van cultuurcentra groen. Het team van CC Jan Tervaert hoopte, zoals velen, op groen licht voor deze sector, want het is er helemaal klaar voor! Ondertussen is er meer duidelijkheid over wat mag en bereidt het achter de schermen hun opening zo veilig mogelijk voor. Maar de mening van het publiek in dit verhaal is van groot belang. Daarom stellen zij graag enkele vragen over corona en CC Jan Tervaert. Deze enquête is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuutjes van je tijd in beslag. Om je te bedanken, wordt er 1 m² bedreigd regenwoud gered per ingevulde enquête via de organisatie World Land Trust. Je kan de enquête invullen tot 31 maart 2021.”