Sportbasisschool viert carnaval met Wuitensprinses

Algemeen Hamme

In Hamme is het carnavalsmaand. Een tijd van feesten en verkleden, van dansen en plezier maken. Corona heeft daar dit jaar toch net anders over beslist, maar op de Sportbasisschool lieten ze het niet aan hun hart komen.

“Wuitensprinses Ananas riep de inwoners van Hamme op om ramen, deuren en gevels te versieren. Dat vonden we op onze Sportbasisschool in beweging een superleuk idee! We versierden de voorkant van onze school en nodigden de Prinses coronaproof uit”, zegt Mies Lavreysen.

Prinses Ananas en haar Gevolg brachten vrijdag 5 maart, op anderhalve meter van de draad een bezoek aan de leerlingen van de Sportbasisschool. De draad kon de leerlingen van de sportbasisschool niet tegenhouden om er een kort maar leuk carnavalsfeest van te maken. “De leerlingen zongen en dansten. De Wuitensprinses zag dat het goed was. Hopelijk kunnen we dan volgend jaar weer genieten van een echte carnavalstoet, zoals we die in Hamme kennen.”