Zwerfvuilactie begin april

Algemeen Berlare

Van 3 tot en met 10 april is er in Berlare een zwerfvuilactie.

“Berlare is een prachtige groene natuurparel. Erg jammer dan toch als afval ons straatbeeld ontsiert? Gemeente Berlare rekent op jou om je steentje bij te dragen tijdens de gemeentelijke zwerfvuilactie. Die loopt dit jaar van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 april”, klinkt het. “Heb je een volle vuilniszak verzameld? Geef de locatie door aan dienst vergunningen via vergunningen@berlare.be, dan wordt hij netjes ter plaatse opgehaald.”

“Helaas is één grote zwerfvuilactie niet voldoende om de gemeente zwerfvuilvrij te houden. Gelukkig kunnen we het hele jaar door ook een beroep doen op een dertigtal enthousiaste ‘Mooimakers’. Bedankt! Schuilt er een Mooimaker in jou? Contacteer dienst vergunningen en haal je gratis materiaal op.”

Inschrijven per bubbel kan via deze link.