Kinderboerderij ‘t Hof stopt en wordt verkocht

Algemeen Oudegem

De uitbaters van Kinderboerderij ‘t Hof in Oudegem hebben besloten ermee te stoppen. Door corona kwamen er andere uitdagingen op de weg van Bart Van Lippevelde en Katrien Van Steen.

Vier jaar geleden ging ’t Hof open. “We hebben besloten om onze kinderboerderij te verkopen”, zegt Bart Van Lippevelde. “We hebben mooie tijden beleefd, maar Covid-19 bracht nieuwe opportuniteiten op ons pad, met meer zekerheid en meer tijd voor ons als gezin. Ik kon aan het begin van de lockdown terug aan de slag bij mijn vorige werkgever en kreeg een vast contract aangeboden. Wij hebben dit aanbod met beide handen aangenomen. De werkzekerheid en de vaste inkomsten, in combinatie met meer tijd voor ons gezin, was te aanlokkelijk.”

Bart en Katrien stoppen met spijt in het hart. “We zullen onze klanten missen, maar willen benadrukken dat dit een weloverwogen keuze is geweest. We willen onze klanten dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen, voor hun talrijke bezoekjes, reservaties van feestjes en leuke reviews. Wij hopen van harte dat iemand anders onze droom kan verderzetten. Alle feesten die voor dit jaar nog gereserveerd zijn, zullen we met evenveel zorg als ervoor tot een goed einde brengen, als de coronamaatregelen dit toelaten. Ook de schooluitstappen en boerderijkampen blijven dit jaar nog doorgaan. Vanaf 1 januari 2022 zetten wij er definitief een punt achter. Hopelijk hebben we dan een enthousiaste en gemotiveerde overnemer gevonden zodat onze klanten zo snel mogelijk terug kunnen komen genieten van de diertjes, een drankje en een hapje in een prachtig kader.”