Koesterbabbels om ouders overleden baby’s te helpen

Algemeen Zele

Het Huis van het Kind in Zele startte Koesterbabbels op, een manier om ouders van overleden baby’s te verbinden.

“Eén op vier vrouwen krijgt te maken met het verlies van een baby tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte. Dit stille verdriet wordt door de buitenwereld vaak onderschat. Daarom startte het Zeelse Huis van het Kind samen met andere Huizen van het Kind dit initiatief op”, klinkt het. “Koesterbabbels wil ouders van overleden baby’s verbinden met elkaar. Verloor je je baby tijdens de zwangerschap of voor de leeftijd van één jaar? Dan kan je zeker aansluiten. Deze  contactmomenten kunnen momenteel nog niet fysiek doorgaan, maar wie wil kan zich al aanmelden via koesterbabbel@dendermonde.be. Of kom langs in ROTZ voor een gesprek met onze gezinsondersteuner.”