Twee weken werk aan herinrichting kruispunt Eekstraat-Heikant

Algemeen Zele

Op maandag 1 maart starten de gemeentediensten met de heraanleg van het kruispunt Eekstraat-Heikant. En dat zal voor een andere verkeerssituatie zorgen.

“Nu is het nog mogelijk om aan weerszijden van de ‘druppel’ de Eekstraat in en uit te rijden waardoor je al eens op een tegenligger stoot”, klinkt het. “Afhankelijk van het feit of je de Eekstraat in- of uitrijdt zal je na de werken verplicht links of rechts van het pleintje worden geleid. Bij de aanleg worden de draaicirkels aangepakt zodat het voor groter transport gemakkelijker wordt om de bocht te nemen. Uiteraard wordt ook de signalisatie aan de situatie aangepast. We nemen het fietspad mee in de heraanleg.”

De werken nemen ongeveer twee weken in beslag, er blijft telkens één tak open voor het verkeer.

 

Foto (c) Gemeente Zele.