Werken Wanzelestraat ter hoogte van school starten volgende week

Algemeen Wichelen

Vanaf 22 februari starten de werken ter hoogte van de school in de Wanzelestraat. Er wordt een nieuwe omleidingsroute ingelegd en de straat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer.

“De eerste vier weken voert de aannemer verbeteringswerken uit in de ondergrond, om een waterkerend scherm te plaatsen”, klinkt het. “Daarna wordt de riolering aangelegd, te beginnen in de hoofdweg, daarna in de zijstraten. Rond 5 april verwachten we ter hoogte van de school de riolering aan te leggen. De heraanleg van de wegenis wordt in één keer uitgevoerd. Tijdens deze werken zal het kruispunt met de Suikerstraat zes weken ontoegankelijk zijn.”

Begin deze maand werden de Bruinbekestraat en het kruispunt Bruinbekestraat – Watermolenstraat opengesteld voor plaatselijk verkeer en werfverkeer. “Bruinbekestraat, Roelandtstraat en Watermolenstraat zijn bereikbaar komende vanaf Dendermondsesteenweg. Doorgaand verkeer is nog niet mogelijk aangezien de volgende fase van start is gegaan inclusief het kruispunt Krijgelstraat, Suikerstraat en Wanzelestraat.”