Femke Helon bij kanshebbers op award Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar

Algemeen Zele

Femke Helon, de zaakvoerder van het Zeelse 3Motion is bij de finalisten voor de WOMED Award voor Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar. Begin maart wordt de winnaar bekendgemaakt.

Tien jaar geleden ging Femke Helon voluit voor haar droom om te ondernemen en dat mondde intussen uit in de kmo 3Motion, een bedrijf dat aan de top staat op vlak van visuele communicatie, displays, verpakkingen en 3D print & design. Creativiteit, flexibiliteit, innovatie en duurzaamheid zijn de pijlers van het bedrijf en zijn de sleutels van het succes. Het begon tien jaar geleden nochtans allemaal heel klein, met één enkele printer en tonnen energie.

Intussen telt 3Motion 47 vaste medewerkers die permanent worden getriggerd om creatief mee te denken over de werking en aanpak van het bedrijf, in binnen- en buitenland. “Ik ben verkozen als één van de finalistes verkozen van de WOMED Award 2020, Onderneemster van het jaar”, zegt Femke Helon. “Een award van UNIZO, Markant en Agentschap Ondernemen om vrouwelijk ondernemerstalent te bekronen en te stimuleren. Ik zit al enige Oost-Vlaamse in de finale van de Womed Award, voor dames die langer dan 5 jaar ondernemen. Vrouwelijk ondernemerschap kan sowieso nog wat extra steun gebruiken en dus ben ik blij met de finaleplaats.”

De awards worden uitgereikt op 10 maart tijdens een online event. Marie Van den Broeck van My Add on, ook een Oost-Vlaams talent is finaliste van de Belofte Award, voor dames die minder dan 5 jaar ondernemen.