Lokale kopers in de prijzen na stickeractie Jan Praet

Algemeen Zele

De stickeractie rond Jan Praet van de middenstandsorganisaties en de gemeente Zele is geëindigd. Ze bleek een succes, er was zelfs een ruilgroep opgericht. Er werden ook tien bons van 25 euro verloot.

“De Jan Praetactie werd mee mogelijk gemaakt door de subsidie die we ontvingen van de provincie om de lokale middenstand te promoten”, zegt schepen van Middenstand Jos Withofs (CD&V). “De actie die drie maanden duurde, viel in de smaak. Onze inwoners kregen een schatkaart in de bus en konden ze vervolledigen door 35 stickers te verzamelen via aankopen bij lokale handelaars. Er werd ook enthousiast geruild. Wie een volledige kaart had, kon er een selfie mee maken en in aanmerking komen om een bon te winnen.” De tien winnaars werden geloot en op de hoogte gebracht.