Stroming lanceert theaterwandeling in het bos

Berlare Cultuur

Theater in zalen kan nu niet, daarom nodigt CC Stroming in Berlare de mensen uit voor een theaterwandeling met hun gezin/bubbel, met kinderen vanaf 4 jaar. Ze start aan de Konijnberg, naast basisschool Ten Berge in de Galgenbergstraat.

“Volg met je gezin de wegwijzers op de Konijnenberg. De zes episodes kan je gratis bekijken door de QR-code met je smartphone te scannen. Zo beleef je de avonturen van een hongerige vos, een malse eend, een slim varken, een gewiekste raaf, een haastige haas en een kakelende kip”, klinkt het. “De Vos… in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels en is een bewerking van de voorstelling Voilà, zei de Vos van het theatergezelschap Anna’s Steen. Je kan het parcours gratis wandelen vanaf de krokusvakantie tot het einde van de paasvakantie.”

Meer info op de website van de gemeente.

 

Foto (c) CC Stroming.