Feestcomité Sconarda verloot 100 bons van 25 euro

Algemeen Schoonaarde

Feestcomité Sconarda uit Schoonaarde verloot onder de inwoners van de Dendermondse deelgemeente 100 bons van 25 euro die besteed kunnen worden bij de lokale handelaars.

“Onze grootste wens is dat we binnenkort elkaar weer kunnen ontmoeten met familie en vrienden”, zeggen ze bij Feestcomité Sconarda. “Onder andere ook op een activiteit in onze gemeente of op een van onze festiviteiten. We hebben vorig jaar heel wat moeten missen. De talrijke vergaderingen, bijeenkomsten en allerlei activiteiten van onze lokale verenigingen, diverse eetfestijnen door supporterclubs en andere organisaties, de sportieve activiteiten van onder meer Juventus en de alombekende Juventusfeesten, de werking van jeugdbeweging KLJ, de kermis en de jaarmarkt, het vuurwerk “Lichtjes op de Schelde”, de opening van ons vernieuwde stationsplein, de kersthappening en de heropening van onze Parochiekerk. We hopen dit allemaal in de nabije toekomst weer mee te kunnen maken. Nog even vol houden en het komt wel goed.”

Het Feestcomité heeft ook goed nieuws. “Als compensatie van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de stad op de Grote Markt in Dendermonde, die dit jaar niet kon doorgaan, kregen we een extra subsidie om aan onze inwoners te schenken en we vullen dit bedrag uit eigen kas nog wat aan zodat we 100 bons van 25 euro kunnen weggeven die kunnen gebruikt worden bij onze lokale handelaars. We doen dit door te loten op basis van de stratenlijst met huisnummers die ons werd ter beschikking gesteld door de dienst Bevolking. Deze bons zullen de laatse week van februari persoonlijk bij de winnaars worden bezorgd.”