Valentijnskaartjes met Ros, reuzen en knaptanden

Algemeen Dendermonde

Met Valentijn in het vizier, lanceren het Lokaal Bestuur en het Ros Beiaardcomité een postkaartactie in het teken van de ommegang van 2022.

Lokaal talent Katrijn Jacobs, deelnemend artiest aan het Paardenkrachtproject, illustreerde vijf unieke kaartjes van het Ros Beiaard, Indiaan, Mars, Goliath en de knaptanden.Vanuit hun ‘stal’ manen ze de fans aan om elkaar vanop afstand een hart onder de riem te steken tot we weer wat dichter bij elkaar kunnen komen”, volgens schepen van Toerisme Dirk Abbeloos (CD&V).

De kaarten zijn gratis te verkrijgen bij Toerisme Dendermonde, de Bib, het Sociaal Huis of de Stadswinkel. “Spring eens binnen en verras je vrienden, familie, buren of geliefden met een mooie boodschap!”

 

Beeld (c) Ros Beiaardcomité Dendermonde.