Dijk 92 streamt ook deze maand lunchoptredens

Berlare Buggenhout Cultuur Dendermonde Hamme Lebbeke Wichelen Zele

In deze tijden van culturele lockdown willen de verenigde cultuurhuizen van regio Dijk92 hun publiek blijven verwennen met fijne voorstellingen. Onder de roepnaam STREAM92 stelden zij een gratis programma samen om de maand januari in schoonheid door te komen. Het aanbod van januari werd goed gesmaakt en de verschillende voorstellingen werden honderden keren bekeken.

Regionaal coördinator Tom Van de Velde: ”Het aperitiefconcert van de percussiegroep Bl!ndman werd het meest bekeken. Meer dan 380 keer werd het concert volledig bekeken en meer dan 900 keer bekeken mensen een deel van het concert. Nu weten we ook dat mensen niet alleen keken. Elk cijfer mogen we dus zeker minstens verdubbelen. Dat zijn dus meer dan 700 mensen die dit concert volledig bekeken. We zijn heel blij met het resultaat van dit experiment.” Dijk 92 en de cultuurhuizen uit Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele gaan op dit elan verder. In februari programmeren ze lunchconcerten op vrijdag. Op die manier is er een pauze in de werkdag en een streepje cultuur tijdens het middageten. Het bijzondere is dat de concerten plaatsvinden op unieke en verrassende locaties én dat de artiesten een band hebben met onze regio.

Op de agenda, telkens om 12u30:
Vrijdag 12/2 Bart Herman
Vrijdag 19/2 Bram De Mets
Vrijdag 26/2 Fijnbesnaard

Deze streams zijn te bekijken via de websites en Facebookpagina’s van de verschillende cultuurhuizen en via de facebookpagina van Dijk92. De concerten starten telkens om 12u30 en duren ongeveer een half uurtje. Ideaal om even de gedachten te verzetten tijdens de lunchpauze.

 

Beeld (c) Dijk 92.